Naša ustanova provodi zdravstvenu njegu u kući na područjima: Split, Solin, Dugopolje, Kaštela, Klis, Omiš, Dicmo, Dugi Rat, Otok, Podstrana, Sinj, Vrgorac, Tučepi, Muć.

Naša ustanova provodi fizikalnu terapiju u kući na područjima: Split, Kaštela, Omiš, Makarska, Sinj, Solin, Vrgorac!

Usluge
Naša ustanova provodi zdravstvenu njegu u kući na područjima: Split, Solin, Dugopolje, Kaštela, Klis, Omiš, Dicmo, Dugi Rat, Otok, Podstrana, Sinj, Vrgorac, Tučepi, Muć, Vis. Zdravstvena njega u kući se može provoditi i privatno, uz plaćanje. U tom slučaju molimo da se obratite na  021 377 442 mobilni broj 091 377 4424  ili na email vita@ustanova-vita
Keep Reading
Usluge
Privatno vađenje krvi i ostale lab. pretrage Ako niste u mogućnosti ići u laboratorij izvaditi krv i odnijeti uzorak urina ili kada ne želite u bolnici čekati red za napraviti pretrage (npr. za hormone štitnjače, transfuziju - krvna grupa, pretrage za trudnice, djeca iznad 6 godina i ostale laboratorijske (lab.) pretrage...) - javite se nama!
Keep Reading

NAPOMENA: na području županije djeluje više ustanova koje provode usluge zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući.  U slučaju popunjenost kapaciteta ustanove, možete se obratiti drugoj ustanovi na istom području.

Skip to content